Λύσεις επίπλων φτιαγμένες στα μέτρα σας που προσθέτουν στυλ και απόδοση!


Στην Β. Αληζιώτης οι λύσεις μας προσθέτουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε σε κάθε έπιπλο, από τραπέζια και καρέκλες έως ντουλάπια κουζίνας και διακοσμήσεις παραθύρων, στην ανταγωνιστικότερη σχέση ποιότητας - τιμής. Προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία σε υφάσματα, όπως λινά, βαμβακερά, μάλλινα, βελούδινα συνθετικά κ.ά. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί εσωτερικού σχεδιασμού μας αναπτύσσουν εξατομικευμένες λύσεις και συνεργάζονται μαζί σας για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οι λύσεις υψηλής αισθητικής μας για ταπετσαρίες επίπλων από φυσικό ή συνθετικό υλικό διασφαλίζουν ότι κάθε καναπές, καρέκλα ή μαξιλάρι έχει την εμφάνιση και τις ιδιότητες που θέλετε.
Η Β. Αληζιώτης προσφέρει μια πλήρη γκάμα υφασμάτων υψηλής ποιότητας για επενδύσεις τοίχων και άλλα διακοσμητικά υφάσματα, για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και να τον κάνετε να φαίνεται ολοκαίνουργιος! Είτε επιλέγετε ένα ύφασμα ταπετσαρίας για νέα έπιπλα είτε για να ανανεώσετε ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια, όπως μια αντίκα, σίγουρα έχουμε ένα ύφασμα για εσάς!

Εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Στην Β. Αληζιώτης Α.Ε. διαθέτουμε ένα ευρύ και ικανοποιημένο πελατολόγιο καθ’ όλη την πορεία της εταιρείας. Η αποστολή μας είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας ως ειδικοί στην μεταμόρφωση του χώρου τους! Η μεγάλη γκάμα των εξατομικευμένων δουλειών και το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η απόδειξη της προτίμησής σας. Οι πράξεις είναι δυνατότερες από τα λόγια, γι’ αυτό παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα της μαεστρίας μας στην ένδυση χώρου.