Παραμένουμε σε επαφή με τις τελευταίες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού και προσφέρουμε ευρωπαϊκές, οικολογικές μοκέτες που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο και σπίτι, με γνώμονα πάντα την προτίμησή σας και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.


Στην Β. Αληζιώτης προσφέρουμε ευρωπαϊκές μοκέτες υψηλής ποιότητας που παράγονται με οικολογικό τρόπο και είναι φιλικές στο περιβάλλον.

Οι μοκέτες μας κόβονται κατά παραγγελία στα μέτρα σας. Καλέστε μας και, κατόπιν ραντεβού, το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας και θα μετρήσει για εσάς τα δωμάτια που θέλετε να «ντύσετε», με ευκολία και επαγγελματισμό. Διαφορετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, δίνοντάς μας τις διαστάσεις που επιθυμείτε και επιλέγοντας από την τεράστια γκάμα σε μοκέτες που διαθέτουμε. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε από κοντά και να καλύψουμε τις ανάγκες σας!

Η υπόσχεσή μας είναι να προσφέρουμε την πιο επιθυμητή ποικιλία σε ευρωπαϊκές, οικολογικές μοκέτες σε ελκυστικές τιμές. Θα κάνουμε οτιδήποτε, για να βεβαιωθούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με την εμπειρία σας, όταν αγοράζετε μία μοκέτα από εμάς.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Στην Β. Αληζιώτης Α.Ε. διαθέτουμε ένα ευρύ και ικανοποιημένο πελατολόγιο καθ’ όλη την πορεία της εταιρείας. Η αποστολή μας είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας ως ειδικοί στην μεταμόρφωση του χώρου τους! Η μεγάλη γκάμα των εξατομικευμένων δουλειών και το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η απόδειξη της προτίμησής σας. Οι πράξεις είναι δυνατότερες από τα λόγια, γι’ αυτό παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα της μαεστρίας μας στην ένδυση χώρου.