Βοηθάμε τους ανθρώπους να αγαπούν τις στιγμές που έχουν σημασία…

 

Σχετικά με την Β. Αληζιώτης AΕΒΕ

Από το 1948, επιμελούμαστε την έμπνευση για το σπίτι σας, συνδέοντας το δημιουργικό έργο του καταρτισμένου προσωπικού μας με την πολυετή εμπειρία στον χώρο της ένδυσης σπιτιού. Οι διεθνείς και εγχώριες μάρκες μας προσφέρουν εμπνευσμένη διαβίωση μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας, αποκλειστικών σχεδίων και διαχρονικού στυλ.

Με ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική, βιωματικό περιβάλλον καταστημάτων και διαδικτυακή κοινότητα, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας μέσω της ιστοσελίδας μας, των αγορών μέσω κινητών συσκευών, των υπηρεσιών σχεδιασμού και άλλα πολλά.

 

Ιστορία

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Βασίλειος Αληζιώτης (1920 - 2002), γεννήθηκε στον Παλαμά του Ν. Καρδίτσας και στρατεύτηκε εθελοντικά στην ελληνική αντίσταση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου διορίστηκε αξιωματικός. Ως κατοχικός, τον χαρακτήριζε η αίσθηση της οικονομίας, η σκληρή δουλειά και ο αλτρουισμός και βάσει αυτών των αρχών, είναι γνωστό στην αγορά ότι βοήθησε άμεσα - με δωρεές- και έμμεσα – με παραχώρηση εμπορεύματος με την μέθοδο της παρακαταθήκης.

Σήμερα, το επιχειρηματικό πνεύμα που ο ιδρυτής της Β.Αληζιώτης ενστάλαξε σε εμάς πριν από σχεδόν 72 χρόνια είναι ακόμα πολύ ζωντανό σήμερα. Η επιχείρηση παραμένει στα χέρια της ίδιας οικογένειας, που με μεγάλο ζήλο συνεχίζει την εξέλιξη στο λιανικό εμπόριο.

 

Συνεργασίες

Στην Β. Αληζιώτης εισάγουμε επώνυμα λευκά είδη, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου κ.ά. συνεργαζόμενοι με παγκόσμιες μάρκες, όπως NAFNAF maison, Pierre Cardin, Anna Riska, Disney, Funky Girl, The Simpsons, South Park, Marie Claire και άλλες εγχώριες φίρμες, όπως Nima Home, Palamaiki , Viopros, καθώς και με εργοστάσια από όλο τον κόσμο!

 Γιατί να επιλέξω την Β. Αληζιώτης;

Το σπίτι σας προσωπική υπόθεση. Στην Β. Αληζιώτης, είμαστε εδώ για να σάς βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να αντικατοπτρίζει εσάς και αυτό που αγαπάτε. Αυτό σημαίνει σχεδιασμός μελλοντικής σκέψης, επίλυσης προβλημάτων που ενώνει την αξία, την ποιότητα και την υπεύθυνη κατασκευή - επειδή πρέπει να αισθάνεστε καλά για το σπίτι σας! Η κουλτούρα της Β. Αληζιώτης είναι πελατοκεντρική. Στόχος είναι η καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντάς τους λύσεις για κάθε χώρο απόλυτα εξειδικευμένες και μελετημένες ανά περίσταση, με προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα για πάνω από 70 χρόνια και συνεχίζουμε!

Προσοχή στις απομιμήσεις της επωνυμίας.