Μέτρηση | Διακόσμηση | Ραφή | Τοποθέτηση
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ
(εντός Αττικής)


Μετά την πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημά μας, κλείνουμε ραντεβού για δωρεάν μέτρηση από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της τεχνικής μας ομάδας. Επιπλέον, κατόπιν συνεννοήσεως, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, ώστε να διαλέξουμε μαζί τα προϊόντα και τις τεχνοτροπίες που θα βελτιστοποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΑΦΗ
Η ραφή των προϊόντων είναι υψηλών απαιτήσεων και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η δυνατότητα να ράψουμε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε είναι αδιαπραγμάτευτη. Στον χώρο μας εκθέτουμε πληθώρα σχεδίων, εναλλακτικά μπορείτε είτε να μάς περιγράψετε αυτό που επιθυμείτε, είτε να μάς φέρετε φωτογραφίες. Μπορείτε να επιλέξετε, με την καθοδήγησή μας, υφάσματα και τεχνικές ραφής όχι μόνο για τις κουρτίνες σας, αλλά παρομοίως και για: κουβερλί, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κρεβατόγυρους, καλύμματα επίπλων «γάντι», ριχτάρια, μαξιλάρες, μαξιλαράκια, κουνουπιέρες, ειδικές κατασκευές ανά περίπτωση. Επιπλέον, στην Β. Αληζιώτης σάς δίνουμε την δυνατότητα της μεταποίησης όλων των δικών μας προϊόντων.  

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την τοποθέτηση των προϊόντων μας από το προσωπικό της εξειδικευμένης τεχνικής μας ομάδας, σε πολύ φιλικές τιμές. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού, ενώ φροντίζουμε να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στον χώρο σας.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Στην Β. Αληζιώτης Α.Ε. διαθέτουμε ένα ευρύ και ικανοποιημένο πελατολόγιο καθ’ όλη την πορεία της εταιρείας. Η αποστολή μας είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας ως ειδικοί στην μεταμόρφωση του χώρου τους! Η μεγάλη γκάμα των εξατομικευμένων δουλειών και το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η απόδειξη της προτίμησής σας. Οι πράξεις είναι δυνατότερες από τα λόγια, γι’ αυτό παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα της μαεστρίας μας στην ένδυση χώρου.