Κρατήστε όσο φυσικό φως επιθυμείτε και δημιουργείστε την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο σας!


Η Β. Αληζιώτης προσφέρει μια νέα σειρά προσαρμοσμένων περσίδων για παράθυρα και ρολοκουρτίνες (roller) για έξυπνη και αποτελεσματική σκίαση.
Δεδομένου ότι η Β. Αληζιώτης φέρνει τον εκθεσιακό χώρο στο σπίτι σας, προσφέροντάς σας την δυνατότητα  να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα υφασμάτων και σχεδίων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το «ντύσιμο» των παραθύρων σας θα φαίνεται όμορφο, θα εναρμονίζεται απόλυτα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας και θα  ταιριάζει σωστά στις μοναδικές διαστάσεις των παραθύρων σας.

ΠΕΡΣΙΔΕΣ
Κάθετες και οριζόντιες περσίδες σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και υφασμάτων. Επιλέξτε το σχέδιο και το ύφασμα που σάς ταιριάζει, με βάση τις ανάγκες και την αισθητική του χώρου σας.

ROLLER
Οι ρολοκουρτίνες μας (roller) διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αποχρώσεων και σχεδίων, οπότε αφεθείτε στα «χέρια» του έμπειρου συνεργείου μας και αφήστε τη προσωπικότητά σας να λάμψει!

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Στην Β. Αληζιώτης Α.Ε. διαθέτουμε ένα ευρύ και ικανοποιημένο πελατολόγιο καθ’ όλη την πορεία της εταιρείας. Η αποστολή μας είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας ως ειδικοί στην μεταμόρφωση του χώρου τους! Η μεγάλη γκάμα των εξατομικευμένων δουλειών και το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η απόδειξη της προτίμησής σας. Οι πράξεις είναι δυνατότερες από τα λόγια, γι’ αυτό παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα της μαεστρίας μας στην ένδυση χώρου.