Empire
Empire

Empire

 

Επιλέγετε σωστά και έξυπνα!

Το στρώμα Empire αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις του καλού ύπνου. Είναι σχεδιασμένο να ικανοποιεί τις ανάγκες σας, καθώς βασίζεται σε πρωτοποριακές τεχνολογικές ιδέες για άριστη στήριξη και πλούσιες ανέσεις. Η τελευταία τεχνολογία των super mirco-pocket springs διαθέτει 7 ζώνες σκληρότητας, προσδίδοντας αποτελεσματική στήριξη στο στρώμα. Για περισσότερη ελαστικότητα, έχει τοποθετηθεί το ειδικό αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας, το οποίο λειτουργεί ως μονωτικό υλικό πάνω από τα ελατήρια. Φυσικά, το εργονομικό προϊόν της περιμετρικής ενίσχυσης με Ergolatex αποτελεί επένδυση, η οποία επισφραγίζει έναν καλό ύπνο.

Η μεγαλύτερη προσφορά σε ανέσεις

Η προσφορά μεγαλύτερων ποιοτικών ανέσεων επιτυγχάνεται με την κατασκευή και του στρώματος Empire. Αυτό είναι διπλής όψεως αλλά και 2 εποχών, ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σώματος σας. Πάνω σε αυτό, υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικής σκληρότητας σε καθεμία πλευρά του στρώματος, η οποία όμως πραγματοποιείται μόνο κατά δική σας επιλογή. Οι μεγαλύτερες ανέσεις εισάγονται με το σύστημα Physiomassage, το οποίο χαλαρώνει τους μύες και ρυθμίζει την σωστή στάση σώματος. Πρόκειται επίσης για ένα στρώμα που \”αναπνέει\”, καθώς διαθέτει το 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού αλλά και το National Air System, με το οποίο ανακυκλώνεται ο αέρας. Ο αφρός μνήμης (memory foam τύπου NASA) προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Τα υλικά επιλέγονται επί τη βάσει των δικών σας προτιμήσεων. Μπορείτενα νιώθετε ασφαλείς με τα υποαλλεργικά και αντιμικροβιακά φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή μας.

Ποιοτικός και μοντέρνος σχεδιασμός

Ωστόσο, ο σχεδιασμός είναι το παν. Η πρωτοποριακή μέθοδος ραφής ντύνει το στρώμα με ένα πλούσιο καπιτονέ και με υφάσματα όπως το Elastar ύφασμα ή το βαμβακερό sanitazed. Για μεγαλύτερη φροντίδα, το στρώμα επικαλύπτεται από ειδική φόδρα, η οποία προστατεύει επιτυχώς το σώμα σας από την υγρασία.