Στρώμα Dream
Στρώμα Dream

Στρώμα Dream

Ενδεικτική Τιμή 160x200 1130 Ευρώ 

                      150x200  1060 Ευρώ

                      100x200  707 Ευρώ

                        90x200  636 Ευρώ

 

Τα πιο γλυκά όνειρα!

Για τα πιο γλυκά ονειρά σας, τώρα έρχεται το νέο στρώμα Dream. Με πλούσια στήριξη για την εξαιρετική ανατομία του σώματος σας, αλλά και με πλούσιες ανέσεις, το στρώμα Dream ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το στρώμα διαθέτει τα ειδικά τοποθετημένα pocket springs μαζί με το αποστειρωμένο φίλτρο της Ιταλίας, τα οποίο προσφέρει ως μονωτικό υλικό επιπρόσθετη ελαστικότητα. Το στρώμα ενισχύεται περιμετρικά από αφρό, δίδοντας έτσι περισσότερη υποστήριξη και κατ\’ επέκταση μεγαλύτερη ευεξία στο σώμα σας.

Ένα στρώμα με προοπτικές

Τίποτα από τα παραπάνω, ωστόσο, δεν θα ήταν αρκετό αν δεν συνδυαζόταν με το πλεονέκτημα των αναβαθμισμένων ανέσεων. Το στρώμα Dream είναι 2 εποχών, ώστε να προσαρμόζεται καταλλήλως τόσο στις δροσερές νύχτες του χειμώνα, όσο και στις ζεστά βράδια του καλοκαιριού. Σε αυτήν τη δυνατότητα, συμβάλλουν και τα πλήρως οικολογικά υλικά από βαμβάκι ή από μαλλί. Και τα 2 υλικά φροντίζουν για την υγεία του σώματος σας, καθώς φέρουν την ποιότητα των αντιμικροβιακών και των υποαλλεργικών υλικών. Το στρώμα Dream διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού αλλά και αφρό μνήμης (memory foam τύπου NASA) για περισσότερη αναπαυτικότητα και χαλάρωση. Το νέο σύστημα του Physsiomassage είναι ο λόγος για τον οποίο τα στρώματα μας ξεχωρίζουν από καινοτομία και αποκλίνουν από τις παραδοσιακές, διστακτικές ιδέες.

Ενάντια στην υγρασία

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας και φυσικά ανθεκτικά στον χρόνο. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε ύφασμα Elastar ή βαμβακερό, πάντα με ένα πλούσιο καπιτονέ. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί! Για την δυνατότερη προστασία του σώματος, προβλέπεται η κάλυψη του στρώματος Dream με μία ειδική φόδρα, η οποία εναντιώνεται στην υγρασία.