Στρώμα Golden
Στρώμα Golden

Στρώμα Golden

Ενδεικτική  Τιμή  160x200  1017 Ευρώ 

                         150x200  954 Ευρώ 

                         100x200  636 Ευρώ 

                          90x200   572 Ευρώ 

 

Τα πλεονεκτήματα των ανεξάρτητων ελατηρίων

Ένα από τα πιο σύγχρονα προϊόντα της εταιρείας μας είναι το στρώμα Golden. Το στρώμα διαθέτει pocket springs, τα οποία προσφέρουν μαλακή στήριξη και βοηθούν στην απλότητα των κινήσεων. Τα pocket springs ή αλλιώς ανεξάρτητα ελατήρια απομονώνονται χάρη στην νέα τεχνολογία του αποστειρωμένου φίλτρου Ιταλίας, το οποίο καθιστά το στρώμα ελαστικό. Η ελαστικότητα του υποστηρίζεται με την περιμετρική ενίσχυση με Latex. Το στρώμα Golden, υπόσχεται έναν ξεκούραστο ύπνο λόγω των ανεξάρτητων ελατηρίων του. Ένα στρώμα στο οποίο δεν θα νιώσετε ποτέ πιέσεις.

Πάντα με γνώμονα την υγεία σας!

Το στρώμα Golden διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων και καθιστά το στρώμα ανθεκτικό στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα υλικά του τηρούν επίσης τις προϋποθέσεις ενός υγιεινού προϊόντος, καθώς είναι αντιμικροβιακά και αντιαλλεργικά. Οι καταναλωτές δύνανται να επιλέξουν μεταξύ του βαμβακιού και του μαλλιού. Ας μην ξεχνάμε, ότι το Golden διαθέτει και έναν ειδικό, πορώδες αφρό, ο οποίος προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση.

Με τα πιο ποιοτικά υφάσματα!

Το στρώμα Golden υφαίνεται σύμφωνα με ένα πρωτοποριακό σύστημα ραφής με πλούσιο καπιτονέ. Η ειδική του φόδρα εναντιώνεται στην υγρασία και προστατεύει το σώμα από αυτήν. Δίνεται επίσης η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ύφασμα Elastar και βαμβακερό, τα οποία εγγυώνται ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο.