Στρώμα Senso
Στρώμα Senso

Στρώμα Senso

Ενδεικτική Τιμή  160x200  905 Ευρώ 

                        150x200  848 Ευρώ

                        100x200  566 Ευρώ 

                          90x200  509 Ευρώ 

 

Ιδανικό για άτομα διαφορετικού βάρους

Ένα στρώμα το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη αίσθηση ύπνου είναι το Senso. Το στρώμα αυτό κατασκευάζεται από pocket springs, τα οποία το καθιστούν μαλακό και ιδανικό για άτομα διαφορετικού βάρους. Το στρώμα υπόσχεται έναν ξεκούραστο ύπνο, στον οποίο οι πελάτες μας θα νιώθουν μια συνεχή ανακούφιση χάρη στην ελαστικότητα του στρώματος Senso. Τόσο η περιμετρική του ενίσχυση με αφρό(foam), όσο και το αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας, που τοποθετείται μονωτικά πάνω στα ελατήρια, βοηθούν ώστε το στρώμα να αποκτήσει μια καλύτερη στήριξη και να είναι πλήρως ανατομικό.

Περισσότερη άνεση με το σύστημα Physiomassage

Το στρώμα Senso κατασκευάζεται από ενισχυμένο τάπητα, Latex standard και βάτα λευκή Dacron. Για περισσότερη άνεση αλλά και μεγαλύτερη προστασία, η εταιρεία μας έχει εισάγει πρωτοποριακά συστήματα, επιβεβλημένα από τις σύγχρονες ανάγκες. Έτσι, το 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό ενός πλήρως υγιεινού προϊόντος, καθώς αποτρέπει την δημιουργία οποιουδήποτε επιβλαβούς οργανισμού. Διαθέτει, επίσης, το υπερσύγχρονο μοντέλο Physsiomassage, το οποίο χαρίζει απίστευτη χαλάρωση και εγγυάται έναν ύπνο χωρίς συμβιβασμούς.

Μοντέρνοι σχεδιασμοί

Η φόδρα του στρώματος Senso είναι ειδικά κατασκευασμένη για να αποτρέπει την υγρασία από το σώμα σας. Το ύφασμα Εlastar, συνδυασμένο με ένα πλούσιο καπιτονέ, εγγυάται την μακροχρόνια χρήση του στρώματος. Φυσικά, η ύφανση του στρώματος πραγματοποιείται πάντοτε με γνώμονα μοντέρνους σχεδιασμούς και μοτίβα.