Natural Eurolatex Θερμορυθμιστικό -...

Natural Eurolatex Θερμορυθμιστικό - Latex

Ενδεικτικη Τιμή   9 Πόντων  160x200   754 Ευρώ   

 

Τα επιστρώματα μας είναι φτιαγμένα χρησιμοποιώντας φυσικά και ανθεκτικά υλικά εισαγωγής που κάνουν την διαφορά. Συγκεκριμένα τα επιστρώματα μας με κύριο υλικό τους το Latex έχουν μεγάλη ελαστικότητα  για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Το επίστρωμα Latex αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σας και επιτυγχάνει ανεπανάληπτη χαλάρωση που διαρκεί. Έχει ανατομική δράση και παρέχει ιδανική στήριξη στην σπονδυλική στήλη που θα καταπραΰνει οποιονδήποτε πόνο.

Ευρέως διαδεδομένο και χρηστικό το επίστρωμα Latex φροντίζει για την καλή κατάσταση των στρωμάτων σας και τα ενισχύει. Το ανθεκτικό του ύφασμα είναι φτιαγμένο από απαλό βαμβάκι καθαρίζεται εύκολα. Η επεξεργασία physiomassage στην επιφάνεια του latex και ο περιμετρικός εξαερισμός 3d διευκολύνουν την ανακύκλωση του αέρα και ανανεώνουν συνεχώς το επίστρωμα. Έτσι δεν φθείρεται εύκολα και δεν χάνει τον όγκο του. Οι ιδιότητες του επιστρώματος ευεργετούν τον στρώμα σας και το προστατεύουν, ενώ  σας εξασφαλίζει έναν πιο γλυκό ύπνο.

Το πολυτελές αυτό επίστρωμα είναι άνετο και εφαρμόζεται με ευκολία στο στρώμα και διπλώνεται με άνεση. Επιπλέον έχει θερμορυθμιστική δράση που σας εξασφαλίζει δροσερά καλοκαίρια και ζεστούς χειμώνες. Η βελτίωση του ύπνου σας θα είναι άμεση εγγυημένα. Το επίστρωμα Latex είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις που ταιριάζουν στα περισσότερα στρώματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.