Στρώμα  Emphasis
Στρώμα  Emphasis

Στρώμα Emphasis

Ενδεικτική Τιμή  160x200  980 Ευρώ 

                        150x200  920 Eυρώ

                        100x200  612 Ευρώ 

                          90x200  552 Ευρώ 

 

Το απόλυτο μέσο άνεσης

Το στρώμα Emphasis πρόκειται να ικανοποιήσει και τους πιο δύσκολους πελάτες.  Έχει ορθοπεδική δράση και είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από πόνους στην μέση. Ο πυρήνας απο συνδεδεμένα ελατήρια bonnel προσφέρει την τέλεια στήριξη στην πλάτη, ενώ το φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο προσφέρει ταιριαστή σταθερότητα και ενισχύει την αντοχή του στρώματος.

Και η ποιότητα συνεχίζεται

Ακόμα περισσότερη ανάπαυση επιτυγχάνεται χάρη στις συμπληρωματικές στρώσεις απο το πολυτελές Latex με physiomassage, το μαλλί και το υποαλλεργικό βαμβάκι που πέρα από απαλή υφή διατηρούν τέλεια αίσθηση χειμώνα καλοκαίρι. Θωρακίζουν επίσης ενάντια σε καλλιέργεια μικροοργανισμών και βοηθάνε την ανακύκλωση του αέρα.  Φυσικά διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει την καλύτερη ανακύκλωση του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος. Σημαντικό εξίσου για προστασία ενάντια στην υγρασία, υπάρχει ειδική φόδρα μέσα στο στρώμα.

Όμορφο και εύχρηστο ακριβώς για εσάς

Στο Emphasis γίνεται απευθείας αισθητό το καλόγουστο, πλούσιο καπιτονέ με το πρωτοποριακό σύστημα ραφής του. Το ύφασμα του είναι προσεγμένο και υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του ελαστικού Elastar και στο βαμβακερό sanitized καπιτονέ.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία
Emphasis