Στρώμα Amethyst
Στρώμα Amethyst

Στρώμα Amethyst

Ενδεικτική Τιμή  160x200  867 Ευρώ 

                        150x200  813 Ευρώ 

                        100x200  542 Ευρώ  

                          90x200  488 Ευρώ 

 

Στήριξη

Το στρώμα Amethyst είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ιδανικό για όλους τους σωματότυπους. Το σύστημα πυρήνα αποτελείται απο δι-κωνικά ελατήρια Bonnell springs υψηλής πυκνότητας και  αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας. Ο πυρήνας συμπληρώνεται με περιμετρική ενίσχυση απο ergolatex, συμβάλλοντας στην σταθερότητα και την αντοχή του στρώματος.

Άνεση

Η τεχνολογία Memory foam (τύπου Nasa) προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και διαμορφώνει το στρώμα με βάση το σώμα σας. Προσφέρει ιδανικό αγκάλιασμα στις καμπύλες του σώματος , ανακουφίζοντας απο τις πιέσεις και η επεξεργασία Physiomassage (ανάγλυφη επιφάνεια) δίνει στο στρώμα πρόσθετη κλιματολογική ρύθμιση για καλύτερη ανακύκλωση του αέρα. Πρόκειται για ένα στρώμα 2 εποχών με  θερμορυθμιστικές ιδιότητες, μαλλί απο την μια πλευρά που διασφαλίζει ζεστασιά τον χειμώνα και υποαλλεργικό βαμβάκι απο την άλλη για αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι. Το Amethyst διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού και  Natural air system για την συνεχή ροή του αέρα στο στρώμα.

Το ύφασμα

Ο ύπνος σας θα γίνει ακόμα καλύτερος χάρη στο ελαστικό ύφασμα elastar με το πλούσιο καπιτονέ με το πρωτοποριακό σύστημα ραφής του. Το βαμβακερό καπιτονέ έχει απολυμαντικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες χάρη στην επεξεργασία sanitized. Η φόδρα του Amethyst  έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει τέλεια προστασία από την υγρασία όλο τον χρόνο.

Επιλέξτε το στρώμα Amethyst για να αποκτήσετε και εσείς τον ύπνο που σας αξίζει.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία
Amethyst