Super Lux
Super Lux

Super Lux

 

Όσα χρειάζεστε από ένα στρώμα

Το στρώμα Super Lux είναι ένα εξαιρετικό ορθοπεδικό στρώμα με καταπραϋντική δράση για το σώμα σας. Τα ατσάλινα, συνδεδεμένα ελατήρια bonnell που περιέχει προσφέρουν εξαιρετική αντοχή, στήριξη και διάρκεια. Το σύστημα πυρήνα του στρώματος αποτελείται και απο περιμετρική στήριξη, η οποία συμβάλλει στην βέλτιστη διατήρηση της φόρμας του στρώματος , ενώ το φίλτρο Ιταλίας που τοποθετείται λειτουργεί κατά της φθοράς και της τριβής των υλικών.

Οι στρώσεις πίσω από την επιτυχία

Στο στρώμα Super Lux θα βρείτε τέλεια ανάπαυση χωρίς προηγούμενο.Κατασκευή που καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις χάρη στις πολλαπλές στρώσεις υλικών.  Στο εσωτερικό του υπάρχει λευκή βάτα Ιταλίας με αντιμικροβιακές ιδιότητες καθώς και special foam με επεξεργασία physiomassage. Με το πρωτοποριακό σύστημα παραγωγής Natural Air System® by Imperial Strom, μοναδικό στην Ελλάδα, για πιο δροσερό και υγιεινό ύπνο. Με το σύστημα αυτό, το υλικό έχει ανάγλυφη επιφάνεια με παράλληλες κυματοειδείς ραβδώσεις και ειδικά κανάλια εξαερισμού, ώστε να δημιουργηθούν κυψέλες Physiomassage®. Έτσι, ανακυκλώνεται ο αέρας και το στρώμα είναι ιδιαίτερα υγιεινό και δρα κατά της εφίδρωσης του σώματος. Παράλληλα, λόγω του σχήματός του δεν ασκεί πιέσεις και συντελεί σε έναν πιο χαλαρωτικό ύπνο.

Υφάσματα, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά

Η κορυφαία ποιότητα των υλικών του Super Lux το προστατεύουν από φθορές και του προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα. Η φόδρα του είναι ειδικά φτιαγμένη για να παρέχει προστασία από υγρασία και εξαιρετική αντοχή. Ως ύφασμα έχει βαμβακερό sanitized καπιτονέ υψηλής ποιότητας φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά. Τα πάντα στο Super Lux είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μη λείπει τίποτα στον ύπνο σας.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία