Extra
Extra

Extra

 

Δώστε άλλον αέρα στο κρεβάτι σας

Το στρώμα Extra συνδυάζει άνεση και ποιότητα για έναν ευεργετικό ύπνο. Αποτελείται από το πρωτοποριακό υλικό  special foam που μαθαίνει τις καμπύλες σας και σας αγκαλιάζει υπέροχα. Η αφράτη στρώση λευκή βάτα Ιταλίας στο εσωτερικό του στρώματος θα σας δώσει μια αίσθηση απαλότητας που δε θα πιστεύετε. Όλα αυτά συμβάλλουν σε ένα στρώμα βολικό και η καλή μας ποιότητα είναι εγγύηση διαρκείας.

Το κλειδί σε έναν σωστό ύπνο

Βέβαια ένα καλό στρώμα δεν γίνεται να μη σας παρέχει και καλή στήριξη. Το Extra είναι το ιδανικό στρώμα για όσους από εσάς ξυπνάτε «στραβά». Τα ατσάλινα συνδεδεμένα ελατήρια bonnell διευκολύνουν την περιστροφή του στρώματος και το προσαρμόζουν κατάλληλα για εσάς. Είναι σκληρά ελατήρια που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη όπως πρέπει. Επιπλέον η περιμετρική του ενίσχυση με foam πορώδες βοηθάει το στρώμα να έχει την ιδανική στήριξη σε όλα του τα σημεία. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό στρώμα που έχει και μια πιο λεπτή στρώση από φίλτρο Ιταλίας, το οποίο λειτουργεί ως επένδυση στα ελατήρια και προστατεύει τα υλικά από την φθορά και την τριβή. Επιπροσθέτως, διαθέτει εξαερισμό στα πλαινά, ο οποίος συμβάλλει στην δυνατή ανακύκλωση του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος, έτσι ώστε αυτό να αναπνέει.

Μάθετε από πρώτο χέρι για το Extra

Ο αέρας στο στρώμα ανακυκλώνεται συνεχώς χάρη στον εξαερισμό του και το φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο και για αυτό είναι ανθεκτικότατο. Η φόδρα του είναι φτιαγμένη ειδικά για να το προστατεύει από την υγρασία.  Για το ύφασμα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βαμβακερό ή elastar καπιτονέ.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία