Στρώμα Fantastico
Στρώμα Fantastico

Στρώμα Fantastico

Ενδεικτική Τιμή  160x200  1695 Ευρώ 

                        150x200  1590 Ευρώ 

                        100x200    1060 Ευρώ 

                          90x200    954 Ευρώ  

                      

 

Micro-pocket Springs για περισσότερη στήριξη

Το προϊόν Fantastico είναι κατασκευασμένο να προσφέρει ιδιαίτερη άνεση και πλούσια υποστηρίξη. Χάρη στην νέα τεχνολογία των ελατηρίων Micro-pocket με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας , το στρώμα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή ύπνου, κατάλληλη για πολλούς σωματότυπους. Τόσο η περιμετρική του ενίσχυση με Latex, όσο και το αποστειρωμένο φίλτρο, προερχόμενο ειδικά από την Ιταλία, προσφέρουν στήριξη σε πολλαπλά σημεία και διασφαλίζουν την υγεία του σώματος σας.

Στρώμα 2 εποχών

Το Fantastico παρέχει τη δυνατότητα διπλής όψεως και κατασκευάζεται σύμφωνα με καινοτόμες μεθόδους. Είναι το στρώμα που \”αναπνέει\”, καθώς διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού αλλά και Natural Air System, με το οποίο ο αέρας ανακυκλώνεται. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Natural ή θερμορυθμιστικό σύστημα, το οποίο προσθέτει στην διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σας. Σαφώς, το προϊόν σέβεται τις προτιμήσεις σας αλλά και τις ανάγκες σας. Για αυτό, προτείνεται σε όσους το επιθυμούν, η εφαρμογή διαφορετικών ζωνών σκληρότητας σε καθεμία πλευρά. Πρόκειται για ένα στρώμα 2 εποχών, το οποίο κατασκευάζεται από μαλλί και βαμβάκι. Τα υλικά είναι αντιμικροβιακά και αντιαλλεργικά και τηρούν όλες τις προδιαγραφές ενός υγιεινού προϊόντος. Για μεγαλύτερη άνεση και έναν ύπνο χωρίς συμβιβασμούς, το Fantastico διαθέτει και σύστημα Physio-massage.

Η επιλογή σας μετράει!

Η φόδρα του στρώματος προστατεύτει το σώμα σας από την υγρασία. Το Fantastico εγγυάται την μακροχρόνια χρήση καθώς εφαρμόζεται πρωτοποριακό σύστημα ραφής από πλούσιο καπιτονέ με μοντέρνους σχεδιασμούς. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ύφασμα του στρώματος. Είτε ύφασμα Elastar, είτε βαμβακερό sanitized, αποφασίζετε τώρα πώς θέλετε να νιώθετε το στρώμα στο σώμα σας.