Στρώμα Exotic
Στρώμα Exotic

Στρώμα Exotic

Ενδεικτική Τιμή  160x200  1319 Ευρώ 

                        150x200  1236 Ευρώ

                        100x200  825  Ευρώ 

                          90x200  742  Ευρώ  

 

Περισσότερη στήριξη τώρα με το Exotic

Ένα νέο στρώμα που συνδυάζει σταθερότητα και άνεση είναι το Exotic. Η τεχνολογία των micro-pocket springs με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας προσδίδει περισσότερη στήριξη και οφέλη στην ανατομία του σώματος σας. Για μεγαλύτερη ελαστικότητα, το αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας τοποθετείται πάνω στα ανεξάρτητα ελατήρια και λειτουργεί ως μονωτικό υλικό. Η περιμετρική ενίσχυση με Ergolatex προσφέρει σταθερότητα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Δοκιμάστε το και δεν θα σας απογοητεύσει!

Πέρα από το πλεονέκτημα της στήριξης, στο στρώμα Exotic προστίθεται η ιδιότητα της τέλειας άνεσης. Ένα στρώμα διπλής όψεως και δύο εποχών κατασκευάζεται από φυσικά υλικά μαλλιού ή βαμβακιού. Τα υλικά είναι πλήρως υποαλλεργικά και αντιμικροβιακά και σας εξασφαλίζουν την σιγουριά ενός υγιεινού προϊόντος. Ο αφρός μνήμης (memory foam τύπου NASA) συμβάλλει για περισσότερη άνεση, ενώ η νέα τεχνολογία του Physiomassage εγγυάται έναν αναπαυτικό, πλήρως ανατομικό ύπνο. Το στρώμα \”αναπνέει\” χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του 3D περιμετρικού συστήματος εξαερισμού και του Natural Air System, με το οποίο ανακυκλώνεται ο αέρας. Είναι σίγουρο, ότι ως προς τις ανέσεις του, το στρώμα δεν θα σας απογοητεύσει!

Υφάσματα πρώτης διαλογής

Για κάθε περίπτωση προϊόντος, χρησιμοποιούνται καινοτόμες τεχνολογίες. Έτσι, και για το στρώμα Exotic εφαρμόζεται ένα πρωτοποριακό σύστημα ραφής με πλούσιο καπιτονέ. Η διαλογή των υφασμάτων πραγματοποιείται από εσάς, καθώς καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε ύφασμα Elastar ή βαμβακερό sanitized. Σημαντική επίσης για την υγεία του σώματος σας είναι η ειδική φόδρα που το προστατεύει από την υγρασία.