Στρώμα Nuevo
Στρώμα Nuevo

Στρώμα Nuevo

Ενδεικτική Τιμή  160x200  640 Ευρώ 

                        150x200  600 Ευρώ 

                        100x200  400 Ευρώ 

                          90x200  360 Ευρώ   

 

Ελαστικότητα στις κινήσεις

Η εταιρεία μας φροντίζει να παράγει τα πιο καινοτόμα προϊόντα ύπνου. Ένα από αυτά είναι και το στρώμα Nuevo. Για έναν καλύτερο ύπνο αλλά και μια σωστή ανατομικά θέση του σώματος, το στρώμα κατασκευάζεται με τα ειδικά pocket-springs. Το στρώμα γίνεται μαλακότερο και έτσι αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους δεν προτιμούν τα σκληρά στρώματα. Η περιμετρική του ενίσχυση με αφρό (foam) συμβάλλει στη δημιουργία ενός ελαστικού στρώματος μαζί με την τοποθέτηση και του αποστειρωμένου φίλτρου Ιταλίας, το οποίο διαχωρίζει τα ελατήρια από την επιφάνεια του στρώματος. Κρίνεται κατάλληλο για άτομα διαφορετικού βάρους.

Υπεροχή στις ανέσεις

Τα υλικά του είναι πλήρως σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Προφανώς, αυτό δεν είναι αρκετό. Για αυτόν τον λόγο, το στρώμα Nuevo διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία Physsiomassage, η οποία έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις ανέσεις. Το στρώμα επίσης κατασκευάζεται από λευκή βάτα Dacron όπως και πορώδες αφρό, έτσι ώστε να νιώθετε τα σώματα σας ελαφριά και ξεκούραστα.

Η σημασία των υφασμάτων

Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε τη σημασία που έχει ένα ύφασμα σε ένα στρώμα. Για αυτό, το στρώμα Nuevo κατασκευάζεται από το ποιοτικό ύφασμα Elastar σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο καπιτονέ. Η ειδική φόδρα που καλύπτει το στρώμα προστατεύεται το σώμα σας από τις αρνητικές επιδράσεις της υγρασίας.