Στρώμα Mistral
Στρώμα Mistral

Στρώμα Mistral

Ενδεικτική Τιμή  160x200  716 Ευρώ 

                        150x200  671 Ευρώ 

                        100x200  448 Ευρώ 

                          90x200  403 Ευρώ 

 

Γιατί επιλέγουμε τα pocket-springs;

Οι νέες τεχνολογίες αποτελούν ορόσημο των προϊόντων μας. Αυτές εφαρμόζονται και στην πργωγή του στρώματος Mistral. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρό (foam), η οποία σε συνδυασμό με το αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας βοηθάει στην άνεση κινήσεων. Τα παραπάνω τοποθετούνται πάνω στα ειδικά pocket-springs, τα οποία ανήκουν σε μία κατηγορία ελατηρίων με πολλαπλά πλεονεκτήματα. Τα pocket springs είναι εύπλαστα και ανταποκρίνονται ευκολότερα στις κινήσεις του σώματος. Είναι μικρά και προσφέρουν μια μαλακότητα το στρώμα. Επομένως, το συγκεκριμένο στρώμα είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν τον ύπνο τους σε πιο μαλακές επιφάνειες.

Προσφέροντας χαλαρωτικές στιγμές

Οι ανέσεις ενός στρώματος αποτελούσαν πάντοτε μια καθοδήγηση στην παραγωγή μας. Κατασκευάστηκε, λοιπόν, ένα στρώμα, το Mistral, το οποίο διαθέτει 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού. Αυτό προλαμβάνει την δημιουργία και ανάπτυξη μικροοργανισμών, καθιστώντας έτσι το στρώμα ένα υγιεινό προϊόν. Τα εσωτερικά υλικά του προσφέρουν περισσότερες ανέσεις και συμβάλλουν στη δημιουργία χαλαρωτικών στιγμών. Αυτά είναι ασφαλώς ο πορώδες αφρός (foam), όπως επίσης και η βάτα από μαλλί, είτε από βαμβάκι.

Ισορροπία ποιότητας και τιμής

Το στρώμα Mistral διαθέτει την ειδική φόδρα προστασίας από την υγρασία. Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν εγγυάται σιγουριά και ασφάλεια στον ύπνο. Με ένα ποιοτικό ύφασμα Elastar και ένα πλούσιο καπιτονέ, το στρώμα αντέχει στο χρόνο και ανταποκρίνεται της τιμής του.