Στρώμα Genesis
Στρώμα Genesis

Στρώμα Genesis

Ενδεικτική  τιμή  160x200   527 Ευρώ

                         150x200   495 Ευρώ

                         100x200   330 Ευρώ 

                           90x200   297 Ευρώ  

 

Το μυστικό πίσω από έναν ξεκούραστο ύπνο

Το στρώμα Genesis έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για να είναι ιδανικό για όλους.  Άμα θέλετε ένα βολικό στρώμα που να διαρκεί, τότε το Genesis είναι αυτό που χρειάζεστε.  Περιέχει ειδικό foam πορώδες σε μια αφράτη στρώση για να αγκαλιάζει το σώμα σας  και να σας βοηθάει στον ύπνο. Για την καλύτερη άνεση σας το στρώμα διαθέτει μια λεπτή στρώση με λευκή βάτα Dacron. Η λευκή βάτα Dacron βοηθάει το στρώμα να αναπνέει και έχει αποτελεσματική μονωτική ιδιότητα.  Έτσι το στρώμα δεν χάνει όγκο και δεν κινδυνεύει από επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Φροντίδα στην πλάτη χωρίς άλλο

Ένα στρώμα ,πέρα από βολικό,  πρέπει να δρα και ευεργετικά για το σώμα σας. Στο στρώμα Genesis το σώμα σας έχει την ιδανική στήριξη.  Διαθέτει ελατήρια pocket που έχουν μαλακή σύσταση για να μην γίνονται αντιληπτά στον ύπνο και να παίρνουν την μορφή που χρειάζεται το σώμα σας. Σε όλες τις στρώσεις του διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με foam για να μπορεί να αντιστέκεται σε μεγάλες πιέσεις. Ενώ τα υλικά του στο εσωτερικό του παραμένουν ανθεκτικά γιατί διαθέτει φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο που ανακυκλώνει τον αέρα. Εγγυημένα το Genesis δε θα χάσει όγκο και υφή.

Εγγύηση σε εξωτερική και εσωτερική προστασία

Το ύφασμα του είναι καπιτοναρισμένο Elastar εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαστικό. Το Elastar προστατεύει κατάλληλα το εσωτερικό του Genesis για να μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι χωρίς να ανησυχείτε για σκισίματα και φθορές. Παρέχεται επίσης προστασία από υγρασία και πρόληψη για ανάπτυξη μικροοργανισμών με την ειδική φόδρα στο εσωτερικό του.