Στρώμα Master
Στρώμα Master

Στρώμα Master

Ενδεικτική Τιμή  160x200  452 Ευρώ 

                       150x200  424 Ευρώ  

                       100x200 283 Ευρώ 

                         90x200  254 Ευρώ   

 

Ότι καλύτερο στον ύπνο

Το Master είναι εδώ για να κάνει τις νύχτες σας πιο γλυκές. Με τα ιδιαίτερα οικολογικά υλικά που το αποτελούν  σας παρέχει άνεση και στήριξη χωρίς κίνδυνο για φθορές. Τα μαλακά του ελατήρια pocket παρέχουν κατάλληλη στήριξη στην μέση χωρίς να ασκούν μεγάλη πίεση. Έχουν την ιδιότητα ότι ανταποκρίνονται στις δικές σας κινήσεις και προσαρμόζονται σε αυτές.  Παράλληλα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με foam σε όλες τις στρώσεις του για να σας στηρίζει με μεγαλύτερη επιτυχία. Το στρώμα είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό μιας και υπάρχει συνεχής ροή αέρα χάρη στο φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο που το βοηθάει να είναι πιο σταθερό.

Κάντε την σωστή επένδυση στο στρώμα σας

Το στρώμα Master αποτελεί ένα από τα πιο άνετα στρώματα μας που προσφέρει ιδανική ανάπαυση. Με το που το σώμα σας ακουμπήσει πάνω του θα βιώσετε απαλότητα και άνεση σαν καμία άλλη. Οφείλετε κυρίως στην πλούσια στρώση από πορώδες foam. Το αφρώδες υλικό αυτό χρησιμοποιείται στα στρώματα γιατί η ειδική σύνθεση του επιτρέπει στο σώμα σας να βουλιάζει χωρίς να χάνει όγκο το στρώμα. Η εξαιρετική λευκή του βάτα Dacron  συμβάλλει στην δική σας ανάπαυση θετικά και βοηθάει την συνεχή ροή του αέρα.

Κομψότητα στην ιδανική σας ξεκούραση

Το ανθεκτικό του ύφασμα αποτελείται από βαμβακερό καπιτονέ υψηλής ποιότητας. Το βαμβάκι είναι σημαντικό γιατί κάνει το στρώμα σας απαλό και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Το Master είναι επίσης ανθεκτικό στην υγρασία καθώς διαθέτει την κατάλληλη φόδρα στο εσωτερικό του. Το στρώμα σας, αλλά και εσείς παραμένετε προστατευμένοι, ενώ εσείς κοιμάστε.