Extasis
Extasis

Extasis

 

Περισσότερες ανέσεις, λιγότερες απαιτήσεις

Το στρώμα Extasis υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν απλό ύπνο. Πρωτοποριακές μέθοδοι έχουν εφαρμοσθεί κατά την κατασκευή του με σκοπό να παρέχουν ενισχυμένη υποστήριξη και πλούσιες ανέσεις. Σεβόμενοι πάντοτε την οικολογία, το στρώμα Extasis εμπεριέχει φυσικά υλικά. Ένα στρώμα 2 εποχών, του οποίου τα εσωτερικά υλικά είναι μαλλί ή βαμβάκι, σύμφωνα πάντοτε με την δική σας επιλογή και πληρόντας τις προδιαγραφές ενός υγιεινού προϊοντος. Πρόκειται για ένα στρώμα διπλής όψεως καθώς και διαφορετικής σκληρότητας που προαιρετικά μπορεί να εφαρμόζεται σε καθεμία πλευρά του. Το αναπτυγμένο 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού αλλά και το Natural Air System βοηθούν το στρώμα να \”αναπνεύσει\” ενώ ο αέρας που δημιουργείται μπορεί και ανακυκλώνεται. Για μεγαλύτερη άνεση, προσφέρεται το σύστημα του Physiomassage, το οποίο συμβάλλει στην αποδοτικότερη χαλάρωση των μυών του σώματος.

Εξαιρετική ανατομία

Φυσικά, και το στρώμα Extasis συναντά όλες τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στα υπερσύγχρονα στρώματα με μεγαλύτερη υποστήριξη. Σημαντικό χαρακτηριστικό του στρώματος αποτελεί η διπλή σειρά pocket springs για να προσφέρει περισσότερη στήριξη και εξαιρετική ανατομία. Ένα στρώμα ανατομικό, το οποίο θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν σωματικούς πόνους. Η περιμετρική του ενίσχυση από Latex καθώς και το αποστειρωμένο φίλτρο της Ιταλίας, το οποίο λειτουργεί ως μονωτικό υλικό, εξασφαλίζουν μια σωστή και άνετη στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Άνεση και αντοχή

Το Extasis είναι ένα ποιοτικό και αναπαυτικό στρώμα, φτιαγμένο από πλούσιο καπιτονέ. Ένα πρωτοποριακό σύστημα ραφής το οποίο ξεφεύγει από τις παραδοσιακές κοινοτυπίες, υφαίνεται είτε από Elastar είτε από βαμβακερό sanitized. Το προϊόν καλύπτεται από ειδική φόδρα, η οποία προστατεύει το σώμα μας από την υγρασία. Το στρώμα Extasis χαρακτηρίζεται από αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και εγγυάται την μακροχρόνια χρήση.