Mirage
Mirage

Mirage

 

Πλήρως ανατομικό!

Ένα στρώμα, το οποίο όχι μόνο υπόσχεται τον πιο ξεκούραστο ύπνο αλλά έχει και θετικές επιδράσεις στην ανατομία του σώματος, είναι το Mirage. Κατασκευασμένο σύμφωνα με ένα πλήρες σύστημα τεχνολογιών που προσφέρουν ανέσεις και πλήρης υποστήριξη, το Mirage καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η στήριξη του στρώματος βασίζεται στην πρωτοποριακή εφαρμογή της διπλής σειράς των pocket strings, τα οποία φέρουν ιδιότητες για εξαιρετική ανατομία.  Το αποστειρωμένο φίλτρο, προερχόμενο από την Ιταλία, λειτουργεί ως μονωτικό υλικό πάνω στα ελατήρια και προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελαστικότητας. Σε αυτό συμβάλλει και η περιμετρική ενίσχυση special foam, δηλαδή αυτή που κατασκευάζεται από αφρώδες υλικό.

Θεραπευτικές ιδιότητες

Το Mirage είναι στρώμα διπλής όψεως και προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής διαφορετικών βαθμών σκληρότητας σε καθεμία πλευρά του. Φυσικά, η δυνατότητα αυτή είναι προαιρετική και η απόφαση πλήρως εξατομικευμένη. Οι νέες τεχνολογίες επιβάλλουν το 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού καθώς και το Natural Air System, έτσι ώστε ο αέρας να ανακυκλώνεται. Για όσους αποζητούν μεγαλύτερη άνεση και δεν αρκώνται στις πατροπαράδοτες επιλογές, υπάρχει το σύστημα Physiomassage, το οποίο χαλαρώνει τους μύες και θεραπεύει το σώμα. Φυσικά, και το Mirage είναι στρώμα 2 εποχών, δροσερό για το καλοκαίρι και ζεστό για τον χειμώνα. Τα εσωτερικά υλικά γεμίσματος μπορούν να αποτελέσουν τη βάση, πάνω στην οποία το στρώμα θα πληροί τις προδιαγραφές ενός υγειινού προϊόντος. Αντιμικροβιακά και αντιαλλλεργικά υλικά από βαμβάκι και μαλλί καθιστούν το στρώμα μια εξαιρετική επιλογή με αδιαπέραστες ανέσεις.

Πρωτοποριακά μοτίβα καπιτονέ

Το πρωτοποριακό σύστημα ραφής χρησιμοποιεί το πλούσιο καπιτονέ σε μοντέρνα μοτίβα. Φυσικά, μεριμνούμε για την προστασία του σώματος από την υγρασία, ενώ εσείς οι ίδιοι μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ του υφάσματος Elastar ή του βαμβακερού sanitized.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία