Galaxy
Galaxy

Galaxy

 

Τώρα με μεγαλύτερη στήριξη!

Το στρώμα Galaxy ανήκει σε ένα από τα πολυτελέστερα προϊόντα ύπνου μας. Είναι πλήρως σχεδιασμένο να υπηρετεί τις σύγχρονες ανέσεις και να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου. Όλες οι τεχνολογικές καινοτομίες έχουν εφαρμοσθεί με σκοπό να προσδώσουν μεγαλύτερη στήριξη, ιδανική για τον σωματότυπο σας. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση Latex καθώς και αποστειρωμένο φίλτρο, ειδικά προερχόμενο από την Ιταλία, τα οποία συνδυάζουν την τέλεια υποστήριξη. Φυσικά, οι πολλαπλές σειρές pocket strings είναι ιδανικές για να θεραπεύσουν οποιοδήποτε ανατομικό πρόβλημα.

Σχεδιασμένο για όλες τις ανάγκες

Πέρα από την στήριξη, μέλημα της εταιρείας είναι να δημιουργήσουμε ένα προϊόν το οποίο θα προσφέρει τις μεγαλύτερες ανέσεις. Αυτό το έχουμε καταφέρει και με το διπλής όψεως στρώμα Galaxy, στο οποίο προαιρετικά εφαρμόζονται διαφορετικοί βαθμοί σκληρότητας σε καθεμία πλευρά του. Το στρώμα \”αναπνέει\” χάρη στην τεχνολογική εφεύρεση των National Air System και του 3D περιμετρικού συστήματος εξαερισμού. Φτιαγμένο από Latex και άλλα φυσικά υλικά, το στρώμα Galaxy θεωρείται το ιδανικό προϊόν υγιεινής. Για περισσότερες ανέσεις, έχουν ρυθμιστεί το Physiomassage αλλά και το θερμορυθμιστικό σύστημα, το οποίο είναι καθαρά προαιρετικό από την δική σας πλευρά.

Elastar ή βαμβακερό; Επιλέγετε εσείς!

Το πρωτοποριακό σύστημα ραφής συμφωνεί με όλες τις παγκόσμιες τάσεις και ντύνει το στρώμα με ένα πλούσιο καπιτονέ. Η ειδική φόδρα, η οποία προστατεύει το σώμα από την υγρασία, συμπληρώνει τις καινοτόμους ιδέες. Οι πελάτες μας δύνανται να επιλέξουν ανάμεσα σε Elastar ύφασμα ή βαμβακερό sanitized, δύο εξίσου καλά υφάσματα. Το Galaxy αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλαυση του ύπνου τους.