Paradise
Paradise

Paradise

 

Με στόχο την άνεση σας!

Ένα προϊόν το οποίο καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές είναι το Paradise στρώμα. Αναπαυτικό και πλήρως εξοπλισμένο να υπηρετεί τις ανάγκες σας αλλά και να εξασφαλίζει την ποιότητα ύπνου. Οι πολλαπλές σειρές του με pocket-strings προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη και το χαρακτηρίζουν ως μία ιδανική επιλογή για άριστη ανατομία. Αυτή συμπληρώνεται με το αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας, το μονωτικό υλικό που προσφέρει μεγαλύτερη ελαστικότητα και επομένως αδιαπέραστες ανέσεις. Η περιμετρική του ενίσχυση με Ergolatex προσδίδει την τέλεια στήριξη, ώστε το σώμα να βρίσκεται σε σωστή θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες

Το Paradise είναι ένα στρώμα 2 εποχών, κατάλληλο για όλες τις προτιμήσεις. Στρώμα διπλής όψεως και διαφορετικής σκληρότητας σε κάθε πλευρά του, την οποία εσείς προαιρετικά διαλέγετε. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του είναι άκρως φυσικά, ενώ οι επιλογές σας κυμαίνονται μεταξύ βαμβακιού και μαλλιού. Τηρεί όλες τις συμβάσεις υγιεινής, καθώς τα υλικά έχουν ελεγχθεί ως αντιμικροβιακά και αντιαλλεργικά. Φυσικά, μεγαλύτερες ανέσεις δημιουργούνται με το σύστημα Physiomassage, αλλά και με τον αφρό μνήμης (memory foam τύπου NASA), o οποιός προσδίδει μεγαλύτερη ευεξία. Σημαντική επίσης είναι η λειτουργία του 3D περιμετρικού συστήματος εξαερισμού αλλά και το Natural Air System για την καλύτερη ανακύκλωση του αέρα.

Εγγύηση ποιοτικού ύπνου

Είναι πλήρως σχεδιασμένο σύμφωνα με εκσυγχρονισμένες τεχνολογικές μεθόδους. Το πρωτοποριακό σύστημα ραφής επιτάσσεται από τις παγκόσμιες τεχνολογίες και υφαίνει το στρώμα με ένα πλούσιο καπιτονέ. Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να επιλέξετε το υλικό του υφάσματος ανάμεσα σε ύφασμα Elastar και βαμβακερό sanitized. Φυσικά, για την καλύτερη προστασία του σώματος σας από την υγρασία, το στρώμα καλύπτεται από ειδική φόδρα. Όλες οι προδιαγραφές του στρώματος αποτελούν την εγγύηση ενός ποιοτικού ύπνου.