Στρώμα Crystal
Στρώμα Crystal

Στρώμα Crystal

Ενδεικτική Τιμή  160x200  754 Ευρώ

                       150x200   707 Ευρώ 

                        100x200  471 Ευρώ

                          90x200  424 Ευρώ 

 

Ισορροπία σε στήριξη και αντοχή

Το σύστημα πυρήνα αποτελείται απο δι-κωνικά ελατήρια Bonnell springs υψηλής πυκνότητας και  αποστειρωμένο φίλτρο Ιταλίας που προστατεύει τα υλικά από κάθε τριβή και φθορά. Ο πυρήνας συμπληρώνεται με περιμετρική ενίσχυση απο πορώδες αφρώδες υλικό, συμβάλλοντας στην σταθερότητα και την αντοχή του στρώματος.

Απολαύστε ένα ανεπανάληπτο στρώμα

Κατασκευασμένο με την τελευταία τεχνολογία υλικών, το στρώμα Crystal θα σας δώσει την πιο γλυκιά αίσθηση ύπνου. Το στρώμα αποτελείται από ένα εξαιρετικό αφρώδες υλικό που απορροφάει τις κινήσεις σας προσφέροντας ιδανική άνεση. Το λεγόμενο special foam είναι γνωστό για την ελαστικότητά του και την μεγάλη του αντοχή στην πίεση. Στις άλλες στρώσεις του το στρώμα Crystal  διαθέτει ειδικά επεξεργασμένο μαλλί και υποαλλεργικό βαμβάκι γνωστά για τις θερμορυθμιστικές ιδιότητές τους, ικανό να εγγυηθεί το καταλληλότερο μικροκλίμα κάθε εποχή. Παράλληλα βοηθάνε το στρώμα να είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Τα υλικά αυτά είναι απαλλαγμένα από άκαρι, μύκητες και μικρόβια και συμβάλλουν στην προστασία από αυτά. Το Crystal διαθέτει το εξαιρετικά αποτελεσματικό 3D περιμετρικό σύστημα εξαερισμού.

Σχέδιο που θα κλέψει εντυπώσεις

Το στρώμα Crystal διαθέτει πλούσιο καπιτονέ με πρωτοποριακό σύστημα ραφής που δίνει μια νέα έννοια στην ξεκούραση. Το κορυφαίο ύφασμα του αποτελείται από ανθεκτικό Elastar  για ένα καπιτονέ με εντυπωσιακή ελαστικότητα. Και φυσικά το Crystal διαθέτει προστασία ενάντια σε υγρασία και μικρόβια χάρη στην ειδική φόδρα στο εσωτερικό του.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία
Crystal