New Flex
New Flex

New Flex

 

Έξυπνη επιλογή για υγιή ανάπαυση

Το στρώμα New Flex αποτελείται από πολλές στρώσεις με τα πιο ποιοτικά υλικά του χώρου και συνδυάζει ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Τα κύρια συστατικά του, μαλλί και υποαλλεργικό βαμβάκι είναι κατάλληλα επεξεργασμένα, έτσι ώστε να μην κινδυνεύετε από άκαρι, μικρόβια και μύκητες. Παράλληλα είναι και ο λόγος που το στρώμα έχει δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα. Έχει πομπώδη special foam με επεξεργασία physiomassage για την καλύτερη δυνατή άνεση και σταθερότητα για εσάς. Το αφρώδες υλικό προσαρμόζεται ειδικά για εσάς χωρίς να ελευθερώνει πίεση.

Ένα στρώμα που θα θέλετε να παραμείνετε

Στο εσωτερικό του η στρώση με το φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο επενδύει τα ελατήρια και προσταυτεύει τα υλικά από φθορές και τριβές. Το γεγονός ότι κατέχει σωστό εξαερισμό είναι πολύ σημαντικό για την αντοχή του. Το στρώμα New Flex παραμένει ανθεκτικό και φρέσκο σε κάθε περίπτωση. Διαθέτει ισχυρή φόδρα που το προστατεύει από υγρασία και την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Σταθερό στρώμα για σταθερό ύπνο

Το στρώμα New Flex στηρίζεται σε συνδεδεμένα, ατσάλινα ελατήρια bonnell. Τα ελατήρια αυτά είναι μεγάλης πυκνότητας για αποτελεσματικότερη υποστήριξη σε πλάτη και εύκολη περιστροφή στρώματος. Η περιμετρική ενίσχυση με foam πορώδες δημιουργεί τις κατάλληλες ζώνες σκληρότητας που θα στηρίζουν το σώμα σας στην εντέλεια, ενώ παράλληλα διατηρείται η φόρμα του στρώματος. Χάρη στο ύφασμα του από βαμβακερό sanitized καπιτονέ το στρώμα αντέχει και εξαλλίπεται κάθε φόβος για μελλοντικές φθορές, ενώ η ειδική του φόδρα εμποδίζει την διείσδυση υγρασίας.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία