Στρώμα 2 εποχών
Στρώμα 2 εποχών

Στρώμα 2 εποχών

Ενδεικτική Τιμή  160x200  640 Ευρώ 

                        150x200  600 Ευρώ 

                        100x200  400 Ευρώ  

                          90x200  360 Ευρώ 

 

Ξεκούραση παντός καιρού

Το στρώμα 2 εποχών δικαιώνει το όνομα του αφού είναι ιδανικό για όλες τις εποχές. Η μοναδική του σύσταση με μαλλί και υποαλλεργικό βαμβάκι το διατηρούν ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Τα υλικά αυτά έχουν περάσει από ειδική επεξεργασία για να είναι απαλλαγμένα από άκαρι, μύκητες και μικρόβια, ενώ χαρακτηρίζονται από θερμορυθμιστική δράση. Επιπλέον αποτελείται από special foam, ένα εύπλαστο υλικό που βοηθάει το στρώμα να διατηρεί την κατάλληλη φόρμα για εσάς και να είναι ιδανικά άνετο.

Καταπραΰνετε μέση και πλάτη

Τα ελατήρια του στρώματος 2 εποχών είναι ατσάλινα και συνδεδεμένα, τα λεγόμενα ελατήρια bonnell. Η μεγάλη τους πυκνότητα συμβάλλει στην σωστή στήριξη του σώματος και στην εύκολη περιστροφή του στρώματος. Έχει τις κατάλληλες ζώνες σκληρότητας και περιμετρική ενίσχυση με foam πορώδες για να επιτυγχάνεται η διατήρηση της φόρμας του. Η στρώση του με φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο είναι και ο λόγος που το στρώμα σας είναι απαλαγμένο από μύκητες και άκαρι, ενώ τα υλικά του παραμένουν ανθεκτικά σε τριβές και φθορές. Εάν ψάχνετε ένα στρώμα με μεγάλη αντοχή στην πίεση που να σας διευκολύνει στον ύπνο, τότε το στρώμα 2 εποχών είναι ιδανικό.

Ένα στρώμα που φροντίζεται μόνο του!

Το στρώμα 2 εποχών «αναπνέει». Με άλλα λόγια διαθέτει πλήρες σύστημα εξαερισμού περιμετρικά για να μην χάνει όγκο και να φθείρεται εύκολα. Περιέχει ανθεκτική φόδρα που παρεμποδίζει την υγρασία. Το πολυτελές ύφασμα του από βαμβακερό sanitized καπιτονέ εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών εξωτερικά, ενώ η ειδική του φόδρα το προστατεύει από την υγρασία.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία
2 Εποχών