Στρώμα  Extra Flex
Στρώμα  Extra Flex

Στρώμα Extra Flex

Ενδεικτική Τιμή       160x200   415 Ευρώ 

                             150x200   389 Ευρώ            

                             100x200   259 Ευρώ  

                               90x200   233 Ευρώ 

 

Πού καλύτερος ύπνος;

Τώρα για ακόμα καλύτερη ποιότητα στην ξεκούραση σας το στρώμα Extra Flex είναι εδώ! Παρασκευάζεται με αφράτο υποαλλεργικό βαμβάκι απαλλαγμένο από άκαρι και μικρόβια. Με την τεχνολογία του special foam το στρώμα αλλάζει σύμφωνα με το αποτύπωμα του σώματος σας, ενώ παραμένει βολικό. Ο εξαερισμός στα πλαινά του στρώματος ανανεώνει του ροή του αέρα για να είναι πάντα φρέσκο. Το φίλτρο Ιταλίας λειτουργεί ως ειδικός τάπητας, απαλλαγμένος από μύκητες και άκαρι, το οποίο χαρίζει εξαιρετική επένδυση τα ελατήρια καθώς και προστασία των υλικών από την τριβή και την φθορά.

Μοναδική ανακούφιση για την πλάτη σας

Με την κατάλληλη ενίσχυση και υψηλή ποιότητα το στρώμα Extra Flex θα σας δώσει πολλά περισσότερα από μονάχα ξεκούραση. Κατασκευάζεται από τα ατσάλινα, συνδεδεμέναα ελατήρια bonnell που λόγω της \”δυσκαμψίας\” τους παρέχουν την ιδανικότερη στήριξη στην σπονδυλική σας στήλη. Φροντίζουν για τους πόνους στην πλάτη και κάνουν την περιστροφή του στρώματος πολύ ευκολότερη. Η περιμετρική ενίσχυση με foam πορώδες βελτιώνει την απόδοση του στρώματος καθώς διατηρεί την φόρμα του. Είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσκολία στον ύπνο και υποφέρουν από πόνους σε πλάτη και μέση.

Ποιότητα τόσο εξωτερικά όσο εσωτερικά

Το στρώμα Extra Flex αποτελείται ύφασμα βαμβακερό sanitized καπιτονέ για μια επιφάνεια που θα μπορείτε να απολαύσετε και χωρίς σεντόνι. Επιπλέον είναι ανθεκτικό σε υγρασία χάρη στην φόδρα στο εσωτερικό. Τα υλικά του είναι πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας που θα σας εξυπηρετήσουν άψογα.

Διάσταση στρώματος
κατά παραγγελία
Extra Flex